Think before you post!

|

Mai este un minut si ceasul o sa bata de ora 00:00. Mi-a venit in minte un clip foarte dragut in legatura cu Facebook, Hi5 ... si restul de site-uri unde ne facem "reclama". Este foarte "misto" sa ne vada lumea si sa comenteze pozele noastre ... asta nu contest. Mai ales cand iti da "add" un fost coleg de scoala generala, pe care nu l-ai mai vazut de ani buni.
Oare, cat de "promovati" trebuie sa fim pe internet? Atunci cand folosesti un motor de cautare, iti tastezi numele litera cu litera si astepti cu inima la gura sa vezi daca esti in primele cautari....si...POC! o poza cu tine! Spui "Sunt cunoscut! Uau! Oamenii ma vor aprecia! Si poate o sa am noroc sa dau peste cineva care o sa ma placa mai mult!". Gresit! Credeti ca e bine sa fiti in primele pagini ale cautarilor? Credeti ca atunci cand vreti sa va angajati nu se uita nimeni sa vada daca aveti profil pe o retea de socializare? Sau sa vada cum scrieti pe blog? Viitori prieteni /prietene va vor cauta mai intai pe "net" inainte sa devina mai mult decat prieteni! Vor fi indreptate priviri asupra voastra!
Veti deveni un produs "de socializare". Un bun de consum pentru ochii turistilor de pe site-uri. Un produs despre care o sa se vorbeasca!
Sper ca intr-o zi sa fim toti decenti si o sa se vorbeasca despre noi asa cum ar fi normal ... de bine!
Oricat de bine dati in poze, o sa fiti in vizorul tuturor!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu